Főoldal      E-mail
Eseménynaptár
balra
jobbra


H K Sz Cs P Sz V
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 
Közlemény
Kollégiumi étkezés
...............................................
 
 
 
Jubileumi kiadvány

 

Szeretettel ajánljuk figyelmébe jubileumi kiadványunkat!
Részletek>>

KEOP pályázat - Apor Alapítvány
Adónk 1%-a

Kedves Szülők!

Kérjük Önöket, hogy adójuk egy százalékával ismét támogassák Intézményünket.

Adószámunk: 19112958-1-08

A kedvezményezett neve: Apor Vilmos Római Katolikus Iskola Alapítvány

A másik egy százalékról is rendelkezhetnek:

A kedvezményezett technikai száma, neve: 0011 Magyar Katolikus Egyház

Gyermekeik nevében is köszönjük figyelmességüket!

 

Aktualitások
2021.06.10.
Részleges napfogyatkozás
Míg az iskolában javában zajlottak a sportesemények, a közösségi játékok és sokan kirándultak, a kollégium belső udvarán egy Newton-rendszerű csillagászati távcső 150 millió kilométer távolságból észlelte a Nappal kapcsolatos változást...
2021.06.04.
Értesítés
Értesítjük a Tisztelt Szülőket, hogy tanulóink megkapták a májusi-júniusi étkezési számlákat. Kérjük, hogy az azokon szereplő összegeket legkésőbb 2021. június 30-ig szíveskedjenek átutalni iskolánk számlájára...
2021.06.03.
Tanévzáró a kollégiumban
     “Minden gondotokat őreá vessétek” 1 Pét 5,7     A 2020/2021. tanév három időszakban valósult meg, más-más lehetőségekkel. Szeptember-október, amikor a ta...

Aktualitások

Tájékoztatás a kollégiumi ellátásról

2021.05.07.
Tisztelt Szülők! Kedves Diákjaink!
 
Május 10-től az 5-11. évfolyam számára is megkezdődik ill. folytatódik a jelenléti oktatás. Hálát adunk a Mindenhatónak, hogy a kollégiumba is visszatérhetnek tanítványaink. A közösség újra személyesen megtapasztalható segítő, támogató és együttműködő ereje és hite váljon minden diákunk javára a következő egy hónap tanulmányainak és feladatainak eredményes folytatása és lezárása érdekében. Személyes helytállása mellett mindenkinek legyen a másikhoz is jó szándéka, segítő közreműködése, amint az mindig is jellemezte a kollégium közösségét.
 
Május 9-én, vasárnap  a tanulók 17 órától foglalhatják el a kijelölt szobákat (általában 2 fő/szoba). A szobabeosztásuk a tanév végéig érvényes. Nevelői ügyelet is 17 órától lesz. A kollégiumba a tanulókon és az itt dolgozókon kívül más nem léphet be az érvényben lévő intézményi járványügyi protokoll szerint. A járványügyi szabályok továbbra is érvényben vannak, a beléptetési és beteg ellátási protokoll is eszerint működik. A tanulók úgy állítsák össze a csomagjukat, hogy a tanszerek és az ünnepi egyenruha, tisztálkodási eszközök, saját ágynemű huzat, ágytakaró mellett minden egyéb egy hétre, váltásra legyen elég. Május 10-től a napi étkeztetést is a korábbi rendnek és megrendeléseknek megfelelően biztosítjuk.
 
Ha a tanuló szülői kérésre ebben az évben már nem jön a kollégiumba ki kell jelentkezni.Mivel kollégiumi tanulói jogviszonyról van szó, minden esetben csak a szülő kérheti a megszüntetését. Mi szükséges ehhez?
 
1.Szülői kérvény indoklással a kollégiumi ellátás 2020/2021.tanévi megszüntetésére.
2.A korábban megrendelt étkezések díjbefizetési hátralékának teljesítése. Szükség esetén egyeztetés a gazdasági irodával.
3.Kijelentkezési lap kitöltése és leadása. A dokumentum a csoportvezetőktől kérhető elektronikusan is.
Ezt követően kapnak határozatot a kollégiumi ellátás megszűnéséről.  
 
A kollégium közösségi tereiben és az átadott szobákban minden esetben fertőtlenítő takarítást végeztünk. Kérjük a tanulókat a rend és tisztaság megőrzésére!
 
Felhívjuk a figyelmet, hogy aki a következő 2021/2022. tanévre is szeretne kollégiumi ellátást kérni, a honlapról letölthető felvételi kérelem kitöltésével és visszaküldésével jelezze mihamarabb szándékát a jelentkezési határidő lejárta miatt.
 
A tanév hátralévő részére minden tanulónknak és családjaiknak jó egészséget, szorgalmas tanulmányi munkát és szellemi-lelki gyarapodást kívánunk!
 
 
 
Ábrahám Csaba intézményegység vezető, a kollégium nevelőtestülete nevében