Főoldal      E-mail
Eseménynaptár
Közlemény
Kollégiumi étkezés
......................................
 
Jubileumi kiadvány

 

Szeretettel ajánljuk figyelmébe jubileumi kiadványunkat!
Részletek>>

KEOP pályázat - Apor Alapítvány
Adónk 1%-a

Kedves Szülők!

Kérjük Önöket, hogy adójuk egy százalékával ismét támogassák Intézményünket.

Adószámunk: 19112958-1-08

A kedvezményezett neve: Apor Vilmos Római Katolikus Iskola Alapítvány

A másik egy százalékról is rendelkezhetnek:

A kedvezményezett technikai száma, neve: 0011 Magyar Katolikus Egyház

Gyermekeik nevében is köszönjük figyelmességüket!

 

Aktualitások
2023.02.28.
Farsangbúcsúztató táncház
   Február hónap végén tácházzal búcsúztattuk a telet. Köszönjük a szervezést Német Nándor tanár úrnak, diákjainknak pedig a lelkes részvételt.
2023.02.21.
Farsangi est
     Az idei évben is megrendeztük hagyományos farsangi estünket.Minden tanulócsoportunk műsorral készült, majd tombolahúzás és végül tánc zárta a vidám estét. Köszönjük a szereplőknek a felkészülést!
2023.02.15.
Lelki beszélgetések
 

Aktualitások

Prevenciós előadás

2022.10.12.
 
 
 
A bűnmegelőzés egyre fontosabbá válik társadalmunkban, ezért különösen oda kell figyelnünk a ránk bízott gyermekek prevenciós jellegű oktatására. Kollégiumunkban, Princzes Adrienn c.r. őrnagy a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság előadója általános tájékoztatást tartott diákjainknak az áldozattá válás megelőzését célozva meg.
 
 
 
Október 6-án, csütörtökön, részt vettünk egy prevenciós előadáson. A bemutatót egy bűnmegelőzési szakember tartotta a rendőrségtől. Figyelemfelkeltő és meglepő volt számomra az elhangzott információ: nem is gondoltam volna, hogy az apró diákcsínyek, mint például egy csoki ellopása a boltból, átmenni a zebrán, ha piros a lámpa, aláírni a papírokat anyukád helyett, valaki mással megíratni a házit, összefirkálni a padot hatalmas következményt vonhat maga után. Manapság az internet is nagyon fontos része az életünknek, viszont az sem veszélytelen, sokan más személynek adják ki magukat, becsapva a másik felet. Fontos, hogy nekik ne dőljünk be, és ne adjunk ki magunkról bizalmas információkat. Az előadás tanulságos volt, mert a való életben előforduló helyzeteken, példákon keresztül kaptunk tájékoztatást sok témában.
 
Nemes Flóra 10.J osztályos tanuló
 
 
 
Köszönjük az értékes előadás megszervezését Bán Csabáné tanárnőnek.