Főoldal      E-mail
Eseménynaptár
balra
jobbra


H K Sz Cs P Sz V
010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Közlemény
Kollégiumi étkezés
......................................
 
 
Jubileumi kiadvány

 

Szeretettel ajánljuk figyelmébe jubileumi kiadványunkat!
Részletek>>

KEOP pályázat - Apor Alapítvány
Adónk 1%-a

Kedves Szülők!

Kérjük Önöket, hogy adójuk egy százalékával ismét támogassák Intézményünket.

Adószámunk: 19112958-1-08

A kedvezményezett neve: Apor Vilmos Római Katolikus Iskola Alapítvány

A másik egy százalékról is rendelkezhetnek:

A kedvezményezett technikai száma, neve: 0011 Magyar Katolikus Egyház

Gyermekeik nevében is köszönjük figyelmességüket!

 

Aktualitások
Nincs megjeleníthető tartalom. Kérjük, látogasson vissza később.
Kedves Látogató!
 
2022. július 1-től honlapunk a 2021/2022-es, valamint az előző tanévek aktualitásainak leírását az ARCHÍVUM menüpont alatt tartalmazza. Mindenkinek kellemes pihenést kívánunk a nyári szünetre!
 

Archívum

Kollégiumi tanévzáró

2016.06.08.
 
 
Rendhagyó módon ezen a tanévzárón felidéztük azt a sok tehetséget, talentumot, értéket, amivel veletek együtt és általatok gazdagodtunk valamennyien az elmúlt évben. Kiszíneztük a tanév utolsó napjait a diákok produkcióival, a szakkörök, diákkörök válogatott képes beszámolóival. Majd pedagógusaink lelki útravalóval szolgáltak a nyárra egy-egy ismert evangéliumi gondolat megosztásával. Számba vettük és értékeltük az elvégzett egész évi közös munkánkat és jutalmaztuk tanulóinkat a közösségben szép teljesítményeikért, a jócselekedetekért és a követendő példákért. Tanévzárónkról nem hiányzott a közös élmények, gondolatok felidézése és tehetséges énekeseink, zenészeink produkciója sem…
 
A tanévben összesen 144 általános és középiskolás tanuló kapott teljes ellátást. A 10 iskolából és sok különböző tagozatról érkező tanuló tanulmányi átlaga: 4,3 lett, melyhez szívből gratuláltunk. A kollégiumban összesen 19 tanuló büszkélkedhet kitűnő bizonyítvánnyal. 4,5 feletti jeles eredményt 42 fő tanuló ért el. Teljesítményük szintén elismerésre méltó. 57 fő tanulónk kapott a tanév végén a kollégiumban elismerést, dicséretet – köztük sokan könyvjutalmat. Ezzel együtt a jó eredményekhez és emlékezetes közösségi pillanatokhoz szükség volt valamennyi növendékünk együttműködésére, megértésére és lelkes aktivitására.
 
Megköszöntük az iskolavezetés, Ferenc atya és az iskola, kollégium pedagógus munkát segítő személyzetének áldozatos munkáját és támogatását. Eredményes tanévet zárhattunk - hála a Jóisten irgalmának és kegyelmeinek, égi pártfogónk Boldog Apor Vilmos vértanú püspök közbenjárásának.
 
Hálás szívvel gondoltunk a családokra, támogatóinkra, az ő jó szándékukra, amivel ebben a tanévben is nagylelkűen támogattak bennünket. Ezáltal ők maguk is felelősséggel részt vállaltak abban, hogy gyermekeinket a kollégium – a személyes gondoskodással együtt - igazi otthonosság érzetével töltse el, hogy örömmel használják a számukra biztosított közösségi tereket és érezzenek felelősséget nemes céljaik megvalósítása, egymás és környezetük iránt.
 
Köszönetet mondtunk a nevelők munkájáért, a mindennapi emberi gondoskodásért, a tanulóinkkal való jó együttműködésre törekvésért, a sok-sok lelki beszélgetésért és személyes támogatásért, bátorításért és amikor kellett a következetes problémamegoldásért, jó szándékú figyelmeztetésért.