Főoldal      E-mail
Eseménynaptár
balra
jobbra


H K Sz Cs P Sz V
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
Közlemény
Kollégiumi étkezés
................................
 
 
 
 
 
Jubileumi kiadvány

 

Szeretettel ajánljuk figyelmébe jubileumi kiadványunkat!
Részletek>>

KEOP pályázat - Apor Alapítvány
Adónk 1%-a

Kedves Szülők!

Kérjük Önöket, hogy adójuk egy százalékával ismét támogassák Intézményünket.

Adószámunk: 19112958-1-08

A kedvezményezett neve: Apor Vilmos Római Katolikus Iskola Alapítvány

A másik egy százalékról is rendelkezhetnek:

A kedvezményezett technikai száma, neve: 0011 Magyar Katolikus Egyház

Gyermekeik nevében is köszönjük figyelmességüket!

 

Aktualitások
Nincs megjeleníthető tartalom. Kérjük, látogasson vissza később.

Archívum

Kollégiumi tájékoztató

2020.04.03.
A kölcsönös szeretet boldogság: „Onnan tudják majd, hogy tanítványaim vagytok, hogy szeretitek egymást” (Jn 13,35) Uram add meg nekünk, hogy mind több örömet szerezhessünk családjainknak és felebarátainknak!
(Boldog Calcuttai Teréz anya nyomán)
 
Kedves Tanítványaink! Kedves Szülők!
 
Harmadik otthoni hetünk zárásához érkeztünk. Mindenkinek nagyon köszönjük egész heti együttműködését a nevelő kollégáimmal. Köszönjük a szülők áldozatos odafigyelését és a gondoskodást, amivel a tanulóknak megfelelő otthoni környezetet biztosítanak a nyugodt és eredményes tanulmányokhoz. Bár a kollégiumi nevelés és közösség értéke éppen a személyességben, a jelenlétben van, de mégis remélem, hogy ez az újfajta összefogás sokunk számára újabb és más jellegű lehetőségek, módszerek, ötletek valóra váltása, megerősödése lehet. Gyakorlottá és magabiztosabbá tehet bennünket a változatos digitális kommunikációban és technikák használatában. Köszönet és elismerés minden tanulónak, hogy az átállásban nyitottak, érzékenyek, kreatívak és együttműködőek voltatok és igyekeztek kéréseiteket, kérdéseiteket megosztani a nevelőkkel. Figyelemmel kísérve otthoni munkátokat, a nehézségek ellenére (technikai, napirend-szervezés, közvetlen tanulmányi támogatás elérése) úgy érezzük, hogy jól helytálltok a napi feladatokban és nyitottak vagytok a tanulmányi információk átadásában-átvételében, gratulálunk a szorgalmatokhoz és az akaraterőhöz. A Bölcsesség és a Jó tanács Lelke legyen veletek a továbbiakban is! Bátran kérjétek a következő időszakban is a segítségünket! Legyen természetes számotokra, hogy mellettetek vagyunk, elérhetőek vagyunk! Köszönöm, hogy lelkiekben, imádságban is együtt lehetünk, bízva a Mindenható gondviselő szeretetében.
 
             A következő hét munkarendje az igazgató úr által megadott tájékoztatóban (honlap, e-napló üzenetek) foglaltaknak megfelelően, az iskolák tanrendjének megfelelően, ahhoz alkalmazkodva történik a kollégiumban is. Mivel a lelkigyakorlatok (tanulói, dolgozói) elmaradnak, ezért a tanítási rendhez igazodva a kollégiumi rend a következő:
 
2020.04.06.,hétfő
Digitális tanrend, a kollégiumi tanulószobákon, a tanulókat a szokásos módon és formában segítjük, támogatjuk a tanulásban.
 
2020.04.07.,kedd
Digitális tanrend, a tanulók ezen a napon utaznának haza a kollégiumból a tanítási rend szerint. A nevelők ezen a napon köszönnek el a tavaszi szünetre mindenkitől.
 
 
2020.04.08. - 2020.04.14. Húsvéti/tavaszi szünet
 
2020.04.15.,szerda
Digitális tanrend, az újbóli kapcsolat felvétel, a kollégiumi foglalkozási rend a heti rendnek megfelelően folytatódik.
 
A Virágvasárnappal ránk köszönő idei Nagyhétre Mindenkinek, családjaitokkal együtt kegyelmekben gazdag napokat kívánunk!
 
 
Ábrahám Csaba intézményegység vezető és a kollégium nevelőtestülete