Főoldal      E-mail
Eseménynaptár
balra
jobbra


H K Sz Cs P Sz V
010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Közlemény
Kollégiumi étkezés
......................................
 
 
Jubileumi kiadvány

 

Szeretettel ajánljuk figyelmébe jubileumi kiadványunkat!
Részletek>>

KEOP pályázat - Apor Alapítvány
Adónk 1%-a

Kedves Szülők!

Kérjük Önöket, hogy adójuk egy százalékával ismét támogassák Intézményünket.

Adószámunk: 19112958-1-08

A kedvezményezett neve: Apor Vilmos Római Katolikus Iskola Alapítvány

A másik egy százalékról is rendelkezhetnek:

A kedvezményezett technikai száma, neve: 0011 Magyar Katolikus Egyház

Gyermekeik nevében is köszönjük figyelmességüket!

 

Aktualitások
Nincs megjeleníthető tartalom. Kérjük, látogasson vissza később.
Kedves Látogató!
 
2022. július 1-től honlapunk a 2021/2022-es, valamint az előző tanévek aktualitásainak leírását az ARCHÍVUM menüpont alatt tartalmazza. Mindenkinek kellemes pihenést kívánunk a nyári szünetre!
 

Archívum

Tájékoztató a kollégiumi félév zárásáról

2021.02.03.
Tisztelt Szülők! Kedves Diákjaink!
 
   Az elmúlt héttel lezárult idei tanévünk első féléve és egyúttal megkezdtük a második félévet. Az iskolákban és a kollégiumban is a félévi értékelésről szóltak az utóbbi napok, osztályok és csoportok szintjén egyaránt. Köszönjük az együttműködéseteket a kollégiumi értékelésben (önértékelés, csoportértékelés), így pontosabb tükröt tudunk közösségi szinten is magunk elé állítani a tanulmányi szorgalom és a tanulmányi eredmények tekintetében. A félévet jelenléti és digitális oktatási-nevelési munkarendben teljesítettük valamennyien.
 
A félévi tájékoztató jellegű nevelői értékelést és a kollégium összesítő értékelését  ezen a héten küldjük meg a digitális félévi szülői értekezlethez kapcsolódóan. A csoportvezetők e-mail-ben tájékoztatják a szülőket a csoport félévi munkájáról, eredményeiről és a tanulóra vonatkozó nevelői értékelésről. Az összesítő értékelést pedig a "Nevelés" menüpont alatt érhetik el az érdeklődők. 
 
Összességében nagyon értékes tanulmányi munkát végeztetek és igyekeztetek lelkiismeretesen helytállni. A kollégium tanulóinak félévi tanulmányi átlaga (figyelembe véve a sok iskolát, tagozatot és évfolyamot is) minden korábbi jó eredménynél magasabban alakult, figyelembe véve a nem mindennapi körülményeket is. Mindenkinek köszönet ezért, aki lelkiismeretesen és szorgalommal hozzátette ehhez a saját igyekezetét, értékes munkáját. A szülőknek a támogatást köszönjük és szívből gratulálunk minden tanítványunknak, aki a tőle telhető legjobb eredményt érte el. A második félévhez továbbra is jó egészséget és kitartó szorgalmat kívánunk!
 
   Előző hetünk a várakozás hete is volt mindannyiunk számára, hiszen reményteli várakozással tekintettünk az újabb intézkedésekre. A remény és a várakozás megmaradt, a járványügyi intézkedések nem változtak ill. fennmaradtak 2021.március 1-ig. Mindenkitől továbbra is óvatosságot, bölcsességet és türelmet kérünk, hogy az újratalálkozásunknak majd őszintén örülhessünk. Kérjük tanulóinkat, hogy a kapcsolatukat aktívan tartsák meg a kollégiummal, csoportvezetőkkel, szakkörvezetőkkel. A digitális oktatási-nevelési rend az eddigi rend szerint folytatódik a következő héttel. Bátorítalak benneteket és a Kedves Szülőket, hogy bizalommal forduljatok, forduljanak hozzánk, az elérhető kommunikációs csatornákon keresztül megoszthatók velünk a kérések, észrevételek, amiben mi is tudunk segíteni vagy tanácsot, útmutatót adni.
 
„Bízzál az Úrban és a jót cselekedd.” (Zsolt 36,3)
 
 
 
Ábrahám Csaba a kollégium nevelőtestülete nevében