Főoldal      E-mail
Eseménynaptár
balra
jobbra


H K Sz Cs P Sz V
010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Közlemény
Kollégiumi étkezés
......................................
 
 
Jubileumi kiadvány

 

Szeretettel ajánljuk figyelmébe jubileumi kiadványunkat!
Részletek>>

KEOP pályázat - Apor Alapítvány
Adónk 1%-a

Kedves Szülők!

Kérjük Önöket, hogy adójuk egy százalékával ismét támogassák Intézményünket.

Adószámunk: 19112958-1-08

A kedvezményezett neve: Apor Vilmos Római Katolikus Iskola Alapítvány

A másik egy százalékról is rendelkezhetnek:

A kedvezményezett technikai száma, neve: 0011 Magyar Katolikus Egyház

Gyermekeik nevében is köszönjük figyelmességüket!

 

Aktualitások
Nincs megjeleníthető tartalom. Kérjük, látogasson vissza később.
Kedves Látogató!
 
2022. július 1-től honlapunk a 2021/2022-es, valamint az előző tanévek aktualitásainak leírását az ARCHÍVUM menüpont alatt tartalmazza. Mindenkinek kellemes pihenést kívánunk a nyári szünetre!
 

Archívum

Tájékoztatás a kollégiumi ellátásról

2021.05.07.
Tisztelt Szülők! Kedves Diákjaink!
 
Május 10-től az 5-11. évfolyam számára is megkezdődik ill. folytatódik a jelenléti oktatás. Hálát adunk a Mindenhatónak, hogy a kollégiumba is visszatérhetnek tanítványaink. A közösség újra személyesen megtapasztalható segítő, támogató és együttműködő ereje és hite váljon minden diákunk javára a következő egy hónap tanulmányainak és feladatainak eredményes folytatása és lezárása érdekében. Személyes helytállása mellett mindenkinek legyen a másikhoz is jó szándéka, segítő közreműködése, amint az mindig is jellemezte a kollégium közösségét.
 
Május 9-én, vasárnap  a tanulók 17 órától foglalhatják el a kijelölt szobákat (általában 2 fő/szoba). A szobabeosztásuk a tanév végéig érvényes. Nevelői ügyelet is 17 órától lesz. A kollégiumba a tanulókon és az itt dolgozókon kívül más nem léphet be az érvényben lévő intézményi járványügyi protokoll szerint. A járványügyi szabályok továbbra is érvényben vannak, a beléptetési és beteg ellátási protokoll is eszerint működik. A tanulók úgy állítsák össze a csomagjukat, hogy a tanszerek és az ünnepi egyenruha, tisztálkodási eszközök, saját ágynemű huzat, ágytakaró mellett minden egyéb egy hétre, váltásra legyen elég. Május 10-től a napi étkeztetést is a korábbi rendnek és megrendeléseknek megfelelően biztosítjuk.
 
Ha a tanuló szülői kérésre ebben az évben már nem jön a kollégiumba ki kell jelentkezni.Mivel kollégiumi tanulói jogviszonyról van szó, minden esetben csak a szülő kérheti a megszüntetését. Mi szükséges ehhez?
 
1.Szülői kérvény indoklással a kollégiumi ellátás 2020/2021.tanévi megszüntetésére.
2.A korábban megrendelt étkezések díjbefizetési hátralékának teljesítése. Szükség esetén egyeztetés a gazdasági irodával.
3.Kijelentkezési lap kitöltése és leadása. A dokumentum a csoportvezetőktől kérhető elektronikusan is.
Ezt követően kapnak határozatot a kollégiumi ellátás megszűnéséről.  
 
A kollégium közösségi tereiben és az átadott szobákban minden esetben fertőtlenítő takarítást végeztünk. Kérjük a tanulókat a rend és tisztaság megőrzésére!
 
Felhívjuk a figyelmet, hogy aki a következő 2021/2022. tanévre is szeretne kollégiumi ellátást kérni, a honlapról letölthető felvételi kérelem kitöltésével és visszaküldésével jelezze mihamarabb szándékát a jelentkezési határidő lejárta miatt.
 
A tanév hátralévő részére minden tanulónknak és családjaiknak jó egészséget, szorgalmas tanulmányi munkát és szellemi-lelki gyarapodást kívánunk!
 
 
 
Ábrahám Csaba intézményegység vezető, a kollégium nevelőtestülete nevében