Főoldal      E-mail
Eseménynaptár
Közlemény
Kollégiumi étkezés
......................................
 
 
Jubileumi kiadvány

 

Szeretettel ajánljuk figyelmébe jubileumi kiadványunkat!
Részletek>>

KEOP pályázat - Apor Alapítvány
Adónk 1%-a

Kedves Szülők!

Kérjük Önöket, hogy adójuk egy százalékával ismét támogassák Intézményünket.

Adószámunk: 19112958-1-08

A kedvezményezett neve: Apor Vilmos Római Katolikus Iskola Alapítvány

A másik egy százalékról is rendelkezhetnek:

A kedvezményezett technikai száma, neve: 0011 Magyar Katolikus Egyház

Gyermekeik nevében is köszönjük figyelmességüket!

 

Aktualitások
2024.03.25.
Húsvétra készülünk
  Kollégistáink a lelki programok mellett tojásfestéssel készülődtek a húsvétra. Köszönjük a részvételt és Győri Krisztina tanárnőnek a program lebonyolítását.
2024.03.20.
Kollégiumi felvételi tájékoztató a 2024/2025-ös tanévre
   Kedves Jelentkező!   Te és családod, nagy döntés előtt álltok, hiszen 14 évesen arra készülsz, hogy elhagyva eddigi otthonod, önállóan tedd meg első lépéseidet a felnőtté válás felé...
2024.02.13.
Farsangi kvíz-est
  Az ide farsangot jó hangulatú kvíz-esttel búcsúztatták el diákjaink. Az tanulócsoportokból alakult vidám csapatok mérkőztek meg egymással a játék során. A vetélkedő után tombolahúzás zárta az estét...

Archívum

Kertszépítés

2022.03.24.
Lelkes kollégistáink szorgalmas munkájának köszönhetően a tavaszias időjárás kedvező hatásait kihasználva szépül folyamatosan a kollégium belső udvara. A fiúk a talaj frissítését, az örökzöldek, cserjék ritkítását, metszését vállalták, míg a lányok sok-sok virágot ültettek gondos kézzel környezetünk gazdagítására, mindenki örömére. A fiatalok munkáját segítette tapasztalataival és segédeszközökkel Zsuzsa néni, recepciós kollégánk. 
 
 
Köszönetet mondunk diákjainknak: Kiss Alíznak, Varga Médeának, Szammer Renátának, Kulacs Máténak, Máté Attilának, Horváth Botondnak, Szigecsán Áronnak és Sike Bálintnak. Kollégiumi környezetünk gondozása közösségi szolgálatként és felajánlásként valósulhat meg. Hála legyen érte! 
 
Intézményegység vezető