Főoldal      E-mail
Eseménynaptár
Közlemény
Kollégiumi étkezés
......................................
 
 
Jubileumi kiadvány

 

Szeretettel ajánljuk figyelmébe jubileumi kiadványunkat!
Részletek>>

KEOP pályázat - Apor Alapítvány
Adónk 1%-a

Kedves Szülők!

Kérjük Önöket, hogy adójuk egy százalékával ismét támogassák Intézményünket.

Adószámunk: 19112958-1-08

A kedvezményezett neve: Apor Vilmos Római Katolikus Iskola Alapítvány

A másik egy százalékról is rendelkezhetnek:

A kedvezményezett technikai száma, neve: 0011 Magyar Katolikus Egyház

Gyermekeik nevében is köszönjük figyelmességüket!

 

Aktualitások
Nincs megjeleníthető tartalom. Kérjük, látogasson vissza később.

Archívum

Kollégiumi tanévnyitó ünnepély 2023/2024

2023.09.04.
 
 
Évnyitónkon hittel, reménnyel és szeretettel köszöntöttük körünkben új diákjainkat. Főtsztelendő Kálmán Imre iskolalelkész úr aki kollégiumunk és iskolánk lelki vezetője, köszöntőjében bemutatkozott a diákoknak, beszélt a közösség lelki formálásáról, melyet feladatul tűzött ki az idei évre és megáldotta tanulóinkat.
 
 
A kollégiumi tanévet Áder Ferencné intézményvezető nyitotta meg, néhány megszívlelendő kedves szó kíséretében.
 
Ezután Halmos Péter tanár úr köszöntötte a kollégistákat.Beszédében kihangsúlyozta, hogy az év során felmerülő akadályok mindig leküzdhetők és a jól végzett munka érzésén túl sokkal többel is megajándékozzák az embert.Tudásunk, tapasztalataink gyarapodása közben találjuk meg Istentől rendelt küldetésünket a világban.Ezt az utat, még ha sokszor gyötrelmes is, senki sem spórolhatja meg...Mindeközben nagyon fontos, hogy szavainkat és cselekedeteinket a jó szándék és a szeretet vezesse.
 
Évnyitónk további részében bemutattuk új diákjainkat. A 2023/2024. tanévben 115 fő általános és középiskolás korú tanulónk tanulmányait, közösségi-lelki munkáját 6 tanulócsoportban (A-F), átlagosan 18 fős csoportlétszámokkal kezdi meg. Tanulóink 66 településről érkeztek. 13 győri középiskola diákjai. 8 különböző tagozaton tanulnak. 35 fő új tanulónk beilleszkedését szeretnénk támogatni és elősegíteni. 25 fő végzősünk pályaorientációját és érettségire történő felkészítését segítjük és követjük figyelemmel. A kollégiumi nevelés 8 fő pedagógus és 1 fő kollégiumi adminisztrátor közreműködésével és munkájával valósul meg ebben a tanévben.
 
Ünnepségünk a himnusszal zárult.